Zöldség csomagok

Zöldség Bio Pro
0.5 ha
Termésnövelés Trichodermával és algabombával
Dózis:

Trifender Pro: 2 kg/ha
Alga 600: 2 kg/ha

10% csomagkedvezmény

Képgaléria

Szklerotíniától hervadó napraforgó Szklerotínia paradicsomon Szkleróciumok repceszárban Szklerotíniás uborkaszár (fotó: Varga László) Szkleróciumok repceszárban Szklerotíniás paprika (fotó: Bakodi Gyula) Jobb oldalon Alga 600-zal kezelt muskátli. A növényfejlődése generatív irányba eltolódott, hamarabb nevelt virágokat.
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Ismertető

A növény „szája a gyökere”, ha gyökér nincs, növény sincs.

A kiültetés időszakában a gyökérrel elkövetett hibák később nehezen vagy egyáltalán nem orvosolhatóak! A talajból támadó kórokozók elleni megbízható kémiai védekezési lehetőségek nagyon korlátozottak, a fuzárium, pítium, verticílium, szklerotínia okozta problémákat komolyan kell venni, mert akár az állományok teljes pusztulásához vezethetnek.

A klimatikus változások miatt mára a  biostimulátorok alkalmazása már nem divat, hanem szükséglet. A szélsőséges időjárási viszonyok között a növények megfelelő növekedéséhez, a a jobb termékenyüléshez és a jó minőségű termések kialakításához már nem elég a megfelelő mennyiségű tápanyag kijuttatása, biztosítani kell azok hatékony felvételét és beépülését is.

EGÉSZSÉGES GYÖKEREK LENT, TÖKÉLETES TERMÉS FENT!

Mikrobiológiai hatóanyag és biostimulátor 1 csomagban

A legtöményebb biostimulátor tápoldatozásra

Sargassum nemzetségbe tartozó – algát tartalmazó biostimulátor hatású öntöző műtrágya, zöldségfélék tápoldatozására.

Használata az intenzív növekedés időszakában, illetve virágzás, terméskötés idején javasolt. Az Alga® 600 termésnövelő hatását a kötődés elősegítésével éri el, ennek következtében az adott növénynek nagyobb termést kell majd kinevelnie. Nagyon fontos, hogy a terhelés növekedése miatt a megnövekedett tápanyagigényt is fedezzük, hiszen csak így tudja majd a növényük a biostimulátor felhasználása miatt megnövekedett termést kinevelni.

Keverhetőség

Figyelmeztetés!  A biopreparátum gombákra is ható talajfertőtlenítő szerekkel és gombaölő szerekkel együttesen nem alkalmazható.
Bora WP- vel nem keverhető! Tömény Nitrosollal való kijuttatását nem javasoljuk!

Hasonló / helyettesítő termékek