Zöldség csomagok

Zöldség Bio
0.5 ha
Ép gyökérzet és plusz energia.
Dózis:

Trifender Pro: 1–2 kg/ha
Amino Total: 2–4 kg/ha

10% csomagkedvezmény

Képgaléria

Szkleróciumok repce szárban Szkleróciumok napraforgó szárban Szklerotíniás paprika (fotó: Bakodi Gyula) Szklerotíniától hervadó napraforgó Szklerotínia uborkán
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Ismertető

ÉP GYÖKÉRZET LENT ELLENÁLLÓ NÖVÉNY FENT

Mikrobiológiai hatóanyag és energizáló biostimulátor egy csomagban

A legtöményebb biológiai megoldás a talajfertőző gombák (pl. fuzárium, fitoftóra, fehérpenész stb.) megfékezésére. A Trifender® Pro olyan talajállapotokat alakít ki a gyökérzónában, ami a káros gombák számára szinte elviselhetetlenül kedvezőtlen, így azok szaporodása leáll, kártételük rövid idő alatt megszűnik. A Trifender® Pro megújult formulációja a hatékonyabb T-34-es törzset tartalmazza, grammonként 110.000.000 db spóraszámot, amely jelenleg a legmagasabb csíraszámú Trichoderma termék a magyar piacon.

A LEGNAGYOBB AMINOSAV TARTALMÚ BIOSTIMULÁTOR TÁPOLDATOZÁSRA

Aminosav bomba, energizáló biostimulátor zöldségfélék tápoldatozására                                                                   

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a növény segítségre szorul, mert szervezetének felépítése energiaigényes folyamat, és az is megeshet, hogy nincs is meg hozzá minden összetevő.  Amikor a növény extrém erőfeszítést igénylő helyzetben van (vízhiány,  tápelemhiány, hőség vagy a hideg hatás, túlkötés), akkor hirtelen nagyon sok fehérjét kell előállítania. Ilyen például az intenzív növekedés, vagy a terméskötés és -képzés időszaka. Ilyenkor gyors segítség számára, ha azonnal bevethető aminosavakat kap, és rögtön az építő életfolyamatokra koncentrálhat. Az aminosavas növénytáplálás célja az, hogy a különösen nagy energiabefektetést igénylő életciklusokban lökést adjunk a kultúrának.

Keverhetőség

Figyelmeztetés!  A biopreparátum gombákra is ható talajfertőtlenítő szerekkel és gombaölő szerekkel együttesen nem alkalmazható.
Bora WP- vel nem keverhető! Tömény Nitrosollal való kijuttatását nem javasoljuk!

Hasonló / helyettesítő termékek