Wuxal® Terios

Wuxal® Terios

Wuxal® Terios
Kiemelt tápelemek

Foszfor, cink

A kalászosok erőteljes gyökeresedését elősegítő tápanyagokat tartalmazó csávázó szer.

A kezdeti tápanyaghiányos állapotok elkerülése érdekében javasolt a Wuxal® Terios használata. Hatóanyagai a növény számára közvetlenül, már a csírázás korai stádiumától felvehetőek.

További hasznos információért, kattintson a képre!

Hatóanyag tartalom m/m %
N
7.5
P2O5
10.6
SO3
5.7
Cu
1.77
Mn
1.06
Mo
0.36
Zn
1.77
Formuláció
Szuszpenzió

Felhasználás

Kultúra Felhasználás módja Dózis
Őszi árpa Csávázás mikroelemekkel 1,4 l/t
Őszi búza Csávázás mikroelemekkel 1 l/t
Egyéb kultúra Felhasználás módja Dózis
Sörárpa Csávázás mikroelemekkel 1,4 l/t
Takarmány árpa Csávázás mikroelemekkel 1,4 l/t

Egyéb kultúrák megtekintése

Technológiai ajánlások

A kalászosoknál az erőteljes és egyenletes kelés záloga a megfelelő hőmérsékleten és nedvességviszonyokon túl a jó foszfor-, a megfelelő nitrogén- és a mikroelemek megléte a mag környezetében. Ha ezek valamilyen oknál fogva nem teljesülnek (általános- vagy relatív tápelem hiány, mikroelemek lekötődése) a szem sokkal lassabban és vontatottabban kel, így a tél végére rosszabbul bokrosodik, melynek következtében kitettebb lesz a téli mostoha időjárás viszontagságainak. Ez későbbiekben természetesen a termés mennyiségének csökkenésében és minőségének romlásában köszön vissza. A csírázáskori tápanyagigényt igényeihez speciálisan összeállított makro- és mikroelemeket tartalmazó csávázásra kifejlesztett szuszpenziós műtrágyával pótolható, mely csávázó gombaölő szerekkel kiválóan keverhető, és rendkívül jó tapadó-képességgel is rendelkezik. Hatóanyagai a növény számára közvetlenül a csírázás korai stádiumától már felvehetőek, és gyorsan beépíthetőek.


Őszi- és tavaszi búza: 1 l/ tonna,

őszi- és tavaszi árpa: 1,4 l/ tonna,

A növényvédő szeres csávázással egy menetben, a növényvédő szeres csávázásnál leírtak szerinti technológiával.
 

Kiszerelés 10 literes kanna
Raklap 500 liter / raklap
Tárolhatóság Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, fedett, napfénytől védett helyen, +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten korlátlan ideig eltartható.
Engedélyokirat szám EK műtrágya
Elsősegély nyújtás Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat díjmentesen, 24 órán keresztül hívható zöld száma: 06-80-201-199
Kísérletek

Hasonló / helyettesítő termékek