Új téma

Új téma

Szakértő válaszol szolgáltatásunkon keresztül regisztrált és bejelentkezett tagjaink tehetnek fel kérdéseket. A regisztráció ingyenes és csupán néhány alap mező kitöltéséből áll.

Bejelentkezés   |   Regisztráció

Regisztráció vagy bejelentkezés után automatikusan visszakerül erre az oldara és folytathatja a kérdés létrehozását.

Súgó

Szakértő válaszol szolgáltatásunk jelenleg teszt módban üzemel! Megértésüket köszönjük.

Hogyan indítson új témát, tegyen fel új kérdést?

A témát, kérdést nagy kezdőbetűvel kezdje. Témájának, kérdésének adjon egy rövid, de egyértelmű megnevezést. Válasszon pontosan témakört. A megfelelő név és témakör megadásával másokat is segíthet, hogy könnyebben választ kaphassanak hasonló jellegű kérdésükre.

A témakör megadásának a gyors válaszadás szempontjából is szerepe van, mert az egyes témakörök különböző szakértő kollégáinkhoz érkeznek meg, így amennyiben nem megfelelő kategóriát választ ki, úgy a kérdés rosz helyre kerül és időbe telik, mire a megfelelő helyre átirányítjuk.

Legfeljebb 6 képet csatolhat. Csak a JPG formátumú kép megengedett, melyeknek mérete egyenként nem lehet több mint 4 MByte.

A kérdés bővebb kifejtésénél nem szükséges üdvözlő megszólítást, köszönést használnia, egyszerűen csak írja le kérdését. Aláírást szintén nem szükséges hozzáírnia, mivel a fejlécben látszani fog az Ön által megadott név, mint a téma indító, kérdező neve.