Biostimulátorok

9 termék
Azospeed Amino

Azospeed Amino

Az intenzív növekedés időszakában a megfelelő nitrogén ellátás alapvető fontosságú. Ebben az időszakban szilárd nitrogén fejtrágyák hasznosulása bizonytalan.

A leghatékonyabb és leggyorsabb megoldás az Azospeed folyékony fejtrágya használata, mely a tartós és gyors hatású nitrogén mellett, ként és magnéziumot is tartalmaz. Biuret mentes, így bármely fenológiai időszakban korlátozás nélkül felhasználható!

Aminosav tartalma javítja a fehérje szintézis hatékonyságát, illetve abiotikus stressz ellen is kiváló!

Wuxal® Ascofol

Wuxal® Ascofol

Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressz tűrő képességét főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét, és nagyságát pozitívan befolyásolja.

Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt és növeli a bogyóméretet.

Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést és erősíti a növényektermészetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

Wuxal® Aminocal

Wuxal® Aminocal

Az almástermésűek szüret előtti kalciumpótlására és tárolási betegségeinek megelőzésére, valamint a tárolási minőség javítására, illetve zöldségfélék kalciumhiányos tüneteinek megelőzésére alkalmazható.

A tápelemeket szerves kötésben tartalmazza, ami hatékony beépülést eredményez.

Aminosav-tartalma elősegíti a színeződést és csökkenti a hőstressz okozta káros hatásokat.

 

Prosilicon

Prosilicon

Prosilicon kálium- és speciális szilikáttartalmú, termésnövelő anyag. Hatását a növények bőrszövetének erősítésével fejti ki. Igen jól alkalmazható cseresznye, meggy, (csemege) szőlő esetén, ahol az érési időszakban történő esők jelentős kárt tudnak okozni a bogyók megrepesztésével.

Alga 600

Alga 600

Használata az intenzív növekedés időszakában, illetve virágzás, terméskötés idején javasolt.

Termésnövelő hatását a kötödés elősegítésével éri el. Ne feledjük, hogy a több termés kinevelése több tápanyagot is fog igényelni. A biostimulátor hatása akkor érvényesül teljes mértékben, ha ezt biztosítani tudjuk a növény számára.

AlgaSoil

AlgaSoil

Az AlgaSoil granulált műtrágya alaptrágyázáskor, (bakhátkészítéskor) kiválóan alkalmazható.  Alga tartalma miatt igen erős gyökeresítő hatással rendelkezik, magas szervesanyag tartalma miatt növeli a talajok biológiai aktivitását.

AminoTotal

AminoTotal

Több, mint 35 % -os aminosav tartalmú biostimulátor, kertészeti növények tápoldatozására.

Az AminoTotal kedvező hatása a következőkben nyilvánul meg:

  • Energiát spórol a növényeknek
  • Javítja a növények kondícióját, egészségét (abiotikus és biotikus stressz elleni tűrőképesség növelése)
  • Növeli a pollentermelést és javítja a terméskötést
  • Javítja a tápelemek felvehetőségét
Alga K Plus

Alga K Plus

Magas alga- és káliumtartalmú lombtrágya szőlő és gyümölcs kultúrák termésének minőségjavítására, a cukortartalom növelésre, színesítésre

 

Amalgerol®

Amalgerol®

Talaj- és növénykondícionáló