Szója csomagok

Szója Eco
10 ha
A szója preemergens gyomirtószere kiemelkedő parlagfű elleni hatással
Dózis:

Command 48 EC: 0,2 l/ha
Inspector 720 EC: 1 l/ha

10% csomagkedvezmény

Képgaléria

Árvakelésü napraforgó szójában Gyomos szója Szója a gyomtengerben Zsombor repcében Tyúkhúr - Stellaria media Veronika - Veronica (fotó: Pinczehelyi Zoltán)
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Ismertető

A talajban rendkívül stabil alapgyomírtószer páros, amely a kijuttatás után hosszú ideig megőrzi újraaktivizálódó képességét, és a az érkező csapadék hatására újra hjatékonnyá tud válni.
A pendimetalin gátolja a sejtek osztódását és megnyúlását, így megakadályozza a csírázó gyomnövények kelését, a kicsírázott gyomok gyökérnövekedését leállítja. A klomazon elsősorban a a gyomok gyököcskéjén át szívódik fel a talajból, gátolja a klorofil és a karotinoidok bioszintézisét. A két készítmény az eltérő hatásmódok miatt jól kiegészítik egymást, és már más hatóanyagokra rezisztensé vált gyomok ellen is eredményesen alkalmazható.

Keverhetőség

Más alap gyomírtó szerekkel a gyakorlati tapasztalatok alapján szabadon kombinálható. A dimeténamiddal (Inspektor) való kombinációja nagyon alacsony csapadékú tavaszokon javasolt, növeli a konbináci csapadék függetlenségét.
Pre-poszt technológiában glifozát tartalmú készítményekkel (Roundup, Boom Effect, Rodeo, …) korlátozás nélkül keverhető. Trichoderma tartalmú készítménnyel (Trifender Pro) korlátozás nélkül keverhető, ilyen esetben a sekély bedolgozás a hatékonyságot növeli.

Hasonló / helyettesítő termékek