Repce csomagok

Synero Complete
10 ha
Jelentős tartamhatással akár ősz végéig, plusz rovarirtással és regulátorral!
Dózis:

Synero 1,5 l/ha
Dursban® 480 EC 1 l/ha
Buzz Ultra 0,33 kg/ha
Velocity 0,5 l/ha

Ismertető

A Synerot állománykezelésre ősszel 1,5 l/ha dózisban, korai posztemergensen a kultúrnövény szikleveles korától 5 leveles fejlettségéig kijuttatni. A magról kelő kétszikű gyomnövények szikleveles-2 leveles korban a legérzékenyebbek. A kezelést 10-25°C közötti hőmérsékleten kell elvégezni.
Magas metazaklór tartalma miatt, jelentős tartamhatással rendelkezik, amely az ősz hátralévő időszakában megakadályozza a gyomok csirázását.

Dursbannal a védekezést a repce-fénybogár, repceszár-ormányos, repcebecő-ormányos, repcebolha ellen a kártevők táblára történő betelepedési időszakában, az imágó létszám figyelemmel kísérése mellett, legkésőbb rejtettbimbós állapotban (BBCH 50) javasolt elvégezni 1,0 l/ha dózissal. Repcebolha esetén a károsított levélfelület ismeretében kell dönteni a védekezések szükségességéről. A repce virágzása idején tilos permetezni!

A Buzz Ultra levél- és szárbetegségek ellen véd. A kezelés csökkenti a növénymagasságot és a megdőlést, növeli a szárszilárdságot, serkenti az oldalhajtások képződését.

 

Keverhetőség

A Synero  és a Dursban szükség esetén együtt kijuttatható. A Buzz Ultrát a Velocity-vel a gyomirtó szertől külön menetben juttassuk ki, szükség esetén kombináljuk Dursbannal.

Hasonló / helyettesítő termékek