Starter műtrágyák

8 termék
Pannon Starter Perfect Pro

Pannon Starter Perfect Pro

Egyedülálló termék, mely elősegíti a növények gyors indulását és az egészséges talajélet kialakulását. A termékben található foszfor és cink a gyors és erőteljes gyökeresedésért felel. A Trichoderma asperellum T34 gomba törzs javítja a foszfor felvehetőségét, egyéb anyagcsere termékei biostimulátor hatással rendelkeznek.

Ez a termék majd kétszer annyi Trichoderma asperellumot és annak a hatékonyabb T34 gomba törzsét tartalmazza és így még hatékonyabb a talajban lévő gombák (pl. szklerotínia, fuzárium) számára olyan kedvezőtlen körülményeket alakít ki, amely a talaj mikrobiológiai egyensúlyának gyors helyreállását eredményezi.

Pannon Starter Vital

Pannon Starter Vital

Mégnagyobb termésnövelő hatással bír az eddig alkalmazott starterekhez képest. A Pannon Starter Vital vetéskori alkalmazásával jól megtérülő terméstöbblet érhető el bármely szántóföldi kultúrában. Elsősorban a korán elvetett őszi kalászosokban és kukoricában javasoljuk.

Pannon® Starter

Pannon® Starter

Azoknak ajánjuk akik nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket és a jól bevált megoldásokhoz ragaszkodnak.

Speciális formulációja miatt a tápanyagokat szabályozottan adja le. Valódi mikrogranulálási eljárással készült emiatt kijuttatasa problémamentes. Egységes szemcsemérete miatt a kivánt dózist könnyen be lehet állítani.

Pannon Starter Mega®

Pannon Starter Mega®

A piacon kapható egyik legmagasabb foszfortartalmú mikrogranulált starter műtrágya.

Azoknak ajánljuk, akik nagy biológia hatékonyságú starter műtrágyát keresnek. A tápanyagokat szabályozottan  adja le. A foszfort legalább 95 %-ban vízoldható formában tartalmazza!

Pannon Starter® PolyPhosphate

Pannon Starter® PolyPhosphate

Speciális foszfortartalma miatt igen nagy hatékonyságú mikrogranulált starter műtrágya. Használata különösen javasolt meszes talajok esetén, ahol a hagyományos foszforformák hasznosulása korlátozott.

Pannon Starter Power®

Pannon Starter Power®

A termékben lévő Pannon Starter® a növények kezdeti fejlődéséhez szolgáltat tápanyagokat, elsősorban a foszfort.

A másik komponens a Bora® WP „hatóanyagát” adó Beauveria bassiana gombafaj a szakirodalom szerint jelenlétével gátolja a talajban élő különböző rovarlárvák elszaporodását, így fejtve ki termésnövelő hatást.

Pannon Starter Double®

Pannon Starter Double®

A termékben lévő Coniothyrium minitans gomba a természetes talajok mikroszkopikus életközösségének alkotóeleme.

Ez a hasznos gomba lebontja a szkleróciumot képző kórokozók szaporító és kitartóképleteit a talajban, ezzel elősegítve a talajok mikrobiológiai egyensúlyának fenntartását. A termékben lévő Pannon Starter® a növények kezdeti fejlődéséhez szolgáltat tápanyagokat, elsősorban foszfort.

Solustar N

Solustar N

Az utóbbi évek csapadékszegény időjárása miatt jogosan merült fel az a termelői igény, hogy a növények kezdeti foszfortrágyázását, starterezését folyékony műtrágyával lehessen megoldani.

Erre kiváló megoldás a Solustar® N, mely kettős hatással bír: magas foszfortartalma elősegíti a gyökérképződését, illetve a cinkszegény magyarországi talajokra kifejlesztett összetétele az egyik legfontosabb növényi hormon, az auxin termelését segíti elő, így garantálva a dinamikus indulást