Starter műtrágyák

8 termék
Pannon Starter Perfect Pro

Pannon Starter Perfect Pro

Egyedülálló termék, mely elősegíti a növények gyors indulását és az egészséges talajélet kialakulását. A termékben található foszfor és cink a gyors és erőteljes gyökeresedésért felel. A Trichoderma asperellum T34 gomba törzs javítja a foszfor felvehetőségét, egyéb anyagcsere termékei biostimulátor hatással rendelkeznek.

Ez a termék majd kétszer annyi Trichoderma asperellumot és annak a hatékonyabb T34 gomba törzsét tartalmazza és így még hatékonyabb a talajban lévő gombák (pl. szklerotínia, fuzárium) számára olyan kedvezőtlen körülményeket alakít ki, amely a talaj mikrobiológiai egyensúlyának gyors helyreállását eredményezi.

Volldünger Starter

Volldünger Starter

Azoknak ajánljuk, akik versenyképes áron, megfelelő minőségű terméket keresnek.

Kategóriájában verhetetlen paraméterekkel rendelkezik, hiszen valódi granulálási eljárással készült. Kijuttatása problémamentes, nem porosodik, boltozódik.

Pannon® Starter

Pannon® Starter

Azoknak ajánjuk akik nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket és a jól bevált megoldásokhoz ragaszkodnak.

Speciális formulációja miatt a tápanyagokat szabályozottan adja le. Valódi mikrogranulálási eljárással készült emiatt kijuttatasa problémamentes. Egységes szemcsemérete miatt a kivánt dózist könnyen be lehet állítani.

Pannon Starter Mega®

Pannon Starter Mega®

A piacon kapható egyik legmagasabb foszfortartalmú mikrogranulált starter műtrágya.

Azoknak ajánljuk, akik nagy biológia hatékonyságú starter műtrágyát keresnek. A tápanyagokat szabályozottan  adja le. A foszfort legalább 95 %-ban vízoldható formában tartalmazza!

Pannon Starter® PolyPhosphate

Pannon Starter® PolyPhosphate

Speciális foszfortartalma miatt igen nagy hatékonyságú mikrogranulált starter műtrágya. Használata különösen javasolt meszes talajok esetén, ahol a hagyományos foszforformák hasznosulása korlátozott.

Pannon Starter Power®

Pannon Starter Power®

A termékben lévő Pannon Starter® a növények kezdeti fejlődéséhez szolgáltat tápanyagokat, elsősorban a foszfort.

A másik komponens a Bora® WP „hatóanyagát” adó Beauveria bassiana gombafaj a szakirodalom szerint jelenlétével gátolja a talajban élő különböző rovarlárvák elszaporodását, így fejtve ki termésnövelő hatást.

Pannon Starter Double®

Pannon Starter Double®

A termékben lévő Coniothyrium minitans gomba a természetes talajok mikroszkopikus életközösségének alkotóeleme.

Ez a hasznos gomba lebontja a szkleróciumot képző kórokozók szaporító és kitartóképleteit a talajban, ezzel elősegítve a talajok mikrobiológiai egyensúlyának fenntartását. A termékben lévő Pannon Starter® a növények kezdeti fejlődéséhez szolgáltat tápanyagokat, elsősorban foszfort.

Solustar N

Solustar N

Az utóbbi évek csapadékszegény időjárása miatt jogosan merült fel az a termelői igény, hogy a növények kezdeti foszfortrágyázását, starterezését folyékony műtrágyával lehessen megoldani.

Erre kiváló megoldás a Solustar® N, mely kettős hatással bír: magas foszfortartalma elősegíti a gyökérképződését, illetve a cinkszegény magyarországi talajokra kifejlesztett összetétele az egyik legfontosabb növényi hormon, az auxin termelését segíti elő, így garantálva a dinamikus indulást