Zöldség csomagok

Paprika ECO csomag
5 ha
Zöldségek gyomirtására kapálás helyett, féláron!
Dózis:

5 hektárra: 1 liter Command 48 EC + 20 liter Devrinol 45 F + 5 liter Yeald Plus

10% Csomagkedvezmény

Képgaléria

 Zsombor repcében Gyommentes káposzta - Command&Devrinol (fotó Hunyadi Szabolcs) Veronika - Veronica (fotó: Pinczehelyi Zoltán) Tyúkhúr - Stellaria media Pásztortáska - Capsella bursa-pastoris Kövér porcsin  -Portulaca oleracea Árvacsalán - Lamium
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Ismertető

A Command® a magról kelő egy- és kétszikű gyomok csírázását gátolja nagy hatékonysággal. A Devrinol® szintén főleg az egy- és több kétszikű gyomféle csírázását gátolja, de a két hatóanyag együttes használatával szinte minden, a paprikában problémákat okozó gyomfaj ellen teljes hatásspektrumú, és hosszú hatástartamú (több hónapos) gyomírtó hatás érhető el. A Yeald pedig a  helyre vetett, vagy palántázott paprikafélék gyors begyökeresedését és  az erőteljes gyökértömeg növekedését fokozza.

Keverhetőség

A Command és a Devrinol tökéletesen keverhető egymással, így egy menetben is alkalmazható, de osztott kezeléssel, a Devrinol preemergens kijuttatásával, majd a Command későbbi (vetés után, kelés előtt), az apró gyomok megjelenésekor, de még a gyökérváltásuk előtt is biztonsággal felhasználható. 

A Yeald öntözéssel, vagy lombkezeléssel is bevethető a már kikelt, vagy palántázott állományokban. Növényvédő szerekkel a perzselés veszélye nélkül szabadon keverhető, de foszfor tartalmú lomb, vagy öntöző trágyákkal nem!

Hasonló / helyettesítő termékek