Lombtrágyák

17 termék
Wuxal® Boron Plus

Wuxal® Boron Plus

Magas bór- és foszfortartalma révén elősegíti a terméskötődést minden kultúrában. A bór és a benne található többi mikroelem ezenkívül hozzájárul a növényi sejtfalképződéshez, a szénhidrátok és a cukrok szállításához, a stresszhelyzetek (pl. szélverés, homokverés, jégverés, nagy hőingadozások, hideg periódusok) átvészeléséhez, növeli az olajos növények olajtartalmát és energizálja a növényt a nagy terhelésű periódusokban.
 

Wuxal® Réz TOP

Wuxal® Réz TOP

A kalászosok reagálnak legérzékenyebben a réz hiányára. Ennek tünete általában már a bokrosodás után jelentkezik: a levélcsúcsok kifehérednek, a levelek keskenyek maradnak és bepödrődnek, lankadttá válik a növény.

A bokrosodáskor elvégzett gyomirtással egymenetben célszerű a kiadni.

A réz mellett egyéb tápelemeket is tartalmaz, így a tápelemek harmóniája miatt jobb hatékonyságú, mint csak az egykomponensű réz készítmények. Speciális adalék anyagai garanciát jelentenek a hatékony és biztonságos felhasználásra.

Wuxal® Cink

Wuxal® Cink

A hazai talajok többsége cinkhiányos, így szinte minden kultúrában indokolt használata. 

Cink hiányban az egyik legfontosabb növényi növekedési hormon az auxin szintézise zavart szenved, minek következtében fejletlen gyökérzet és kisebb növekedés erély tapasztalható.

Wuxal® Ascofol

Wuxal® Ascofol

Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befolyásolja.

Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt, és növeli a bogyóméretet.

Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

Wuxal® Grano

Wuxal® Grano

A termékben található nitrogén és kén kombinációja javítja a búza minőségét (sütőipari értékszámok, fehérje, sikértartalom).

Mikroelem tartalma révén optimális ellátást biztosít a termés kialakulásának legkritikusabb fázisában azokból a mikroelemekből, amelyek a növénynek ebben a stádiumban a legnagyobb szüksége van.

Wuxal® Oilseed

Wuxal® Oilseed

 A Wuxal® Oilseed egy bór, mangán és molibdén mikroelemeket tartalmazó szuszpenziós levéltrágya.

Wuxal® Sulphur

Wuxal® Sulphur

A Wuxal® Sulphur egy magas kéntartalmú levéltrágya, speciálisan a magas kén-igényű kultúrák (őszi káposzta repce, kalászosok, cukorrépa) levélen keresztüli kén pótlására, a kénhiányos tünetek megelőzésére és gyógyítására.

Wuxal P 45

Wuxal P 45

Alkalmas a szántóföldi és kertészeti növények foszforigényes időszakaiban kiegészítő foszforellátására, illetve azokban a helyzetekben, amikor a foszfor felvétele gátolt vagy korlátozott (például alacsony talajhőmérséklet esetén).

Nagy terhelésű, foszforigényes időszakokban (például terméskötődés) szintén javasolt a használata.

Wuxal® Aminocal

Wuxal® Aminocal

Az almástermésűek szüret előtti kalciumpótlására és tárolási betegségeinek megelőzésére, valamint a tárolási minőség javítására, illetve zöldségfélék kalciumhiányos tüneteinek megelőzésére alkalmazható.

A tápelemeket szerves kötésben tartalmazza, ami hatékony beépülést eredményez.

Aminosav-tartalma elősegíti a színeződést és csökkenti a hőstressz okozta káros hatásokat.

 

Wuxal® Kalcium

Wuxal® Kalcium

A növény kalcium ellátását és a kálciumhiányból adódó élettani betegségek megelőzését biztosító koncentrált levéltrágya.

Wuxal® K-40

Wuxal® K-40

Hatására javul a termés minősége és mennyisége, növekszik a szárazanyag és cukortartalom, intenzívebb lesz a színesedés és az aromaanyagok képződése!

A nagyobb hatás érdekében érdemes Wuxal® Ascofol biostimulátorral kombináltan kijuttatni.

Wuxal®  Microplant

Wuxal® Microplant

Valamennyi gyümölcs-, zöldség- és szántóföldi kultúrában felhasználható. Használata elsősorban az intenzív növekedési időszakban javasolt, amikor fokozott a növények tápelem igénye.Magas káliumtartalma miatt ideális a kertészeti kultúrák kezelésére.

Wuxal®  Super

Wuxal® Super

Kiváló minőségű oldat lombtrágya, kertészeti és szántóföldi felhasználásra.

 

Vásárolja meg a Wuxal® Super termékünket kényelmesen a Szépzöld webáruházban!

Jello® Fluid

Jello® Fluid

A ként szulfit formában tartalmazza, mely a növény számára azonnal felvehető.
Kiválóan alkalmas a különböző kultúrák kénigényének gyors kielégítésére.

Új formulációjának és kannás kiszerelésének köszönhetően könnyen és egyszerűen használható!

A Jello® Fluid kedvezményel vásárolható a „Repce Tavaszi Csomag”-ban a Dursban® 480 EC, Fury® 10 EC, és Wuxal® Boron Max termékekkel együtt!
 

Agriplant® Kalászos

Agriplant® Kalászos

Kifejezetten a kalászos kultúrák igényeire kifejlesztett összetétel.

A belőle készült permetlé semleges kémhatású, így nem rontja a hozzáadott növény védőszer hatékonyságát és biztonságosan felhasználható


 

Route®

Route®

Cink-ammónium-acetát tartalmú, igen gyorsan és látványosan ható lombtrágya, amely talajon keresztül is hasznosul. Így a korai fenológiai fázisokban is gazdaságosan használható, amikor még csekély a levélfelület, de a gyökeresedés elősegítése kulcsfontosságú.

Yeald Plus®

Yeald Plus®

A Yeald® Plus óriási előnye a versenytárs termékekkel szemben, hogy hűvös időjárási körülmények között is (+5–7 ºC) hat. További előnye, hogy gyökéren és levélen keresztül is felvehető a növény számára, tehát biztosított a rugalmas felhasználás lehetősége.