Alga 600
Alga 600

Alga 600
Kiemelt tápelemek

kálium, alga

Igen tömény – a Sargassum nemzetségbe tartozó algát tartalmazó – biostimulátor hatású öntözőműtrágya. Ökológia gazdálkodásban is használható!

Használata az intenzív növekedés időszakában, illetve virágzás, terméskötés idején javasolt.

Termésnövelő hatását a kötödés elősegítésével éri el. Ne feledjük, hogy a több termés kinevelése több tápanyagot is fog igényelni. A biostimulátor hatása akkor érvényesül teljes mértékben, ha ezt biztosítani tudjuk a növény számára.

További hasznos információért, kattintson a képre!

Hatóanyag tartalom m/m %
K2O
18.5

alga
Formuláció
Szilárd kristályos

Felhasználás

Kultúra Felhasználás módja Dózis
Fejeskáposzta Termésnövelés 1 kg/ha
Görögdinnye Termésnövelés 1 kg/ha
Paprika Termésnövelés 1 kg/ha
Paradicsom Termésnövelés 1 kg/ha
Sárgadinnye Termésnövelés 1 kg/ha
Szamóca Termésnövelés 1 kg/ha
Uborka kordonos Termésnövelés 1 kg/ha
Egyéb kultúra Felhasználás módja Dózis

Képgaléria

Jobb oldalon Alga 600-zal kezelt muskátli. A növényfejlődése generatív irányba eltolódott, hamarabb nevelt virágokat. Egy kis ízelítő az Alga 600 termék hatékonyságáról.  Eddig 2 kezelést kapott az állomány. Szedés előtt.(fotó: Hunyadi Szabolcs) A leszedett 150 q-ból 3 q (2%) volt II. osztályú. Szedés után. A szélsőséges időjárás ellenére is elégedett a termelő a termésmennyiséggel. (fotó: HUnyadi Szabolcs) Kezelés után 3 nappal, egy teljesen gyökeret vesztett állományban (víz nyomott terület volt) fotó: Varga László
Tekintse meg képgalériáinkat! Kattintson bármely képre

Technológiai ajánlások

Tápoldatozásra, termésnövelésre, kötődés fokozására

Igen tömény – a Sargassum nemzetségbe tartozó – algát tartalmazó biostimulátor hatású öntözőműtrágya zöldségfélék tápoldatozására.  Használata az intenzív növekedés időszakában, illetve virágzás, terméskötés idején javasolt.

Termésnövelő hatását a kötödés elősegítésével éri el. Ne feledjük, hogy a több termés kinevelése több tápanyagot is fog igényelni. A biostimulátor hatása akkor érvényesül teljes mértékben, ha ezt biztosítani tudjuk a növény számára.

Felhasználás és dózisok:

Zöldség kultúrák csepegtető öntözéssel történő tápoldatozására 1-2 kg/ha mennyiségben, 0,05-0,2%-os töménységben, a tenyészidőszak alatt legfeljebb 5 alkalommal (a palánták kiültetése után, virágzáskor, terméskötődéskor, majd további 2 alkalommal, 14 napos időközökben) kijuttatva.

Kapcsolódó csomagok

10 ha

Oklahoma - Alga 600

Napraforgó gyomirtás sztresszoldással
Csomagkedvezmény!
Kiszerelés 1 kg
Raklap
Tárolhatóság Napfénytől védett, fedett száraz hűvös helyen 2 évig.
Engedélyokirat szám 04.2/2203-1/2016
Elsősegély nyújtás Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat díjmentesen, 24 órán keresztül hívható zöld száma: 06-80-201-199
Kísérletek

Hasonló / helyettesítő termékek

AlgaSoil