Agriplant® Kalászos

Agriplant® Kalászos

Agriplant® Kalászos
Kiemelt tápelemek

réz, nitrogén

Jól bevált, költséghatékony megoldás a kalászosok lombtrágyázására!

Kifejezetten a kalászos kultúrák igényeire kifejlesztett összetétel.

A belőle készült permetlé semleges kémhatású, így nem rontja a hozzáadott növény védőszer hatékonyságát és biztonságosan felhasználható


 

További hasznos információért, kattintson a képre!

Hatóanyag tartalom m/m %
N
20
P2O5
5
K2O
10
MgO
3
B
0.01
Cu
0.5
Fe
0.05
Mn
0.05
Mo
0.001
Zn
0.01
Formuláció
Szilárd kristályos

Felhasználás

Kultúra Felhasználás módja Dózis
Őszi búza Lombtrágyázás 3-5 kg/ha
Egyéb kultúra Felhasználás módja Dózis

Technológiai ajánlások

Felhasználás és adagolás:
Kalászosokban az intenzív zöldtömeg képzés időszakában a rézhiány tüneteinek megelőzésére, valamint a termés mennyiségének és minőségének javítására levéltrágyaként 3-7 kg/ha-os dózisban juttassuk ki a zászlóslevél védelmére alkalmazott gombaölő szeres kezelésekkel egy menetben. Chemigation rendszerrel történő kijuttatásra 25-75 kg/ha-os dózisban javasolt az alkalmazása, min. 10 mm csapadékkal kijuttatva.
Cukorrépában az intenzív fotoszintetikus folyamatok elősegítésére a gombaölő szeres kezelésekkel egy menetben juttassuk ki levéltrágyaként 3-5 kg/ha-os dózisban.
Faiskolai termesztésben és erdészeti kultúrákban a rézhiányos tünetek megelőzésére levéltrágyázással 3-5 kg/ha-os dózisban javasolt a kijuttatása.
Dísznövénytermesztésben az ültetés utáni intenzív zöldtömeg növekedés idején, a rézhiányos tünetek megelőzésére vagy gyógyítására csepegtető rendszerrel történő kijuttatással 0,05-0,2%-os dózisban, vagy levéltrágyaként 0,3%-os dózisban javasolt az alkalmazása.
 

Kiszerelés 25 kg
Raklap 1000 kg / raklap
Tárolhatóság Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, fedett, napfénytől védett helyen, +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten korlátlan ideig eltartható.
Engedélyokirat szám EK műtrágya
Elsősegély nyújtás Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat díjmentesen, 24 órán keresztül hívható zöld száma: 06-80-201-199
Kísérletek

Hasonló / helyettesítő termékek

Wuxal Réz Top